Lening voor een boot
PDF Afdrukken E-mail

Boot Lening | Geld Lenen  Financiering

 

Je kunt een lening afsluiten om een boot te kopen. Contant betalen is niet voor iedereen mogelijk. Toch wilt u graag uw speedboot, zeiljacht,  motorjacht , sloep bezitten. In tegenstelling tot een auto, behouden boten langer hun waarde. Daardoor kun je in het algemeen vaak meer lenen voor een boot. De persoonlijke lening is de beste lening die je kunt afsluiten voor een boot. Deze heeft een vaste looptijd en op deze manier weet je zeker, dat na afloop van de looptijd, de lening is afbetaald. Bij een doorlopend krediet kun je de neiging hebben weer meer geld te lenen.

De maximale lening is afhankelijk van een aantal factoren,  zoals hoe lang je in de boot gaat varen. Hoe langer het gebruik, hoe meer je kunt lenen. Je hebt dan namelijk meer tijd om de lening terug te betalen. Andere factoren die de maximale lening bepalen zijn de leeftijd,  motor van de boot en materiaal van de boot.

U kunt online offertes bekijken en een lening online afsluiten.


 

Geld lenen voor aanschaf boot !

 

copyright © 2013 Krediet en Lening Online: Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening voor Verbouwing, Auto, Motor, Camper, Caravan, Boot. www geld lenen Financiering. Sitemap